Αθλητισμός

"Ερυθρόλευκη" εκστρατεία στο Λονδίνο!

Μετά την επιβλητική πρόκριση των πρωταθλητών Ευρώπης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, πολλοί φίλοι της ομάδας θέλουν να στηρίξουν τη προσπάθεια για το δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τρόπαιο, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να εξασφαλιστούν αρχικά εισιτήρια και στη συνέχεια πτήσεις για την αγγλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ζήτηση ξεπερνάει τα χίλια εισιτήρια, όμως είναι δύσκολο να βρεθούν τόσα εισιτήρια –παρότι χθες περισσότερες από πέντε χιλιάδες θέσεις ήταν άδειες- ενώ ο περιορισμένος χρόνος αποτρέπει τη ναύλωση πτήσεων τσάρτερ.

Η προσπάθεια για να εξασφαλιστούν επιπλέον εισιτήρια συνεχίζεται, όμως θα πρέπει κανείς για να αποφασίσει να κάνει το ταξίδι να είναι σίγουρος ότι θα έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο γήπεδο. Όπως και να ΄χει, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο υπολογίζεται ότι αύριο (12/5) στην O2 Arena θα βρίσκονται περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού που χθες ήταν περίπου τέσσερις χιλιάδες, καθώς ενδιαφέρον για το ταξίδι υπάρχει και από φιλάθλους στη Γερμανία και την Ιταλία.

Τέτοιες ώρες βέβαια, οι πιο ευτυχισμένοι είναι οι προνοητικοί που έχουν ακολουθήσει από την αρχή του Final Four την ομάδα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που είχαν κλείσει εισιτήρια πριν καν η ομάδα εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

Σχόλια