default-image

Τα δίνει όλα για Τέρι η Γαλατά

Ποδόσφαιρο
Τα δίνει όλα για Τέρι η Γαλατά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλατασαράι έχει στο στόχαστρό της τον Τζον Τέρι και φαίνεται να είναι διατεθειμένη να τον… ακριβοπληρώσει προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οι Τούρκοι μετά τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Γουέσλεϊ Σνάιντερ θέλουν άλλο ένα αστέρι στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" οι πρωταθλητές Τουρκίας ετοιμάζονται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα προσφέροντας συμβόλαιο 200.000 λιρών την εβδομάδα! Το ποσό είναι εξωπραγματικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο Τέρι είναι 32 χρόνων και αυτή τη στιγμή λαμβάνει από τους "μπλε" 150.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα του Λονδίνου, η οποία δεν τον έχει προσεγγίσει για την ανανέωσή του. Τον τελευταίο καιρό δε χαίρει της εμπιστοσύνης του Ράφα Μπενίτεθ, ενώ συνολικά δείχνει να έχει μείνει πίσω στη μάχη μίας θέσης για την ενδεκάδα με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο έναν χρόνο.

Ωστόσο, με την αλλαγή προπονητή να θεωρείται δεδομένη σημαντικό ρόλο ίσως παίξει η έλευση του νέου τεχνικού και της άποψης που θα έχει εκείνος για τον Τέρι, ο οποίος στη Γαλατά θα έχει την ευκαιρία να ξαναπαίξει με τον Ντρογκμπά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News