default-image

Λαμπράκης: "Καθαρό πέναλτι στον Βερπακόφσκις"

Ποδόσφαιρο
Λαμπράκης: "Καθαρό πέναλτι στον Βερπακόφσκις"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φάση του πέναλτι στον Μάρις Βερπακόφσκις βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεων του Σταύρου Λαμπράκη, ο οποίος πάντως εξέφρασε τη σιγουριά του για την άνοδο του Εργοτέλη στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά, εμείς ισορροπήσαμε και το ημίχρονο πέρασε χωρίς να απειλήσει. Την πιο κλασική ευκαιρία την είχαμε εμείς με τον Μπουχαλάκη που μπορούσαμε να προηγηθούμε. Ο Παναιτωλικός σκόραρε και πήρε το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και την διάθεση που είχαν τα παιδιά. Στο δεύτερο μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και δεν φταίει ο Εργοτέλης για αυτό.

Επίσης, υπάρχει η φάση του 62ου λεπτού όπου υπάρχει καθαρό πέναλτι στην ανατροπή του Βερπακόφσκις. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και με εμφανίσεις όπως η σημερινή είμαι σίγουρος ότι σε τέσσερις αγωνιστικές η μια ομάδα που θα ανέβει θα είναι ο Εργοτέλης. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και να ανέβουμε και οι δύο στη Σούπερ Λιγκ.

Για να κάνεις ευκαιρίες, πρέπει να υπάρχει και ρυθμός. Ο Παναιτωλικός με τα συνεχόμενα φάουλ που έκανε, δεν άφηνε να βρεθεί ρυθμός και τότε είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ευκαιρίες. Ο φίλος μου ο Τζούνιορ μπορεί να έκανε 20 φάουλ και δέχτηκε κίτρινη στο 89?. Ήταν ένα ντέρμπι και θεωρώ ότι έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός δεν πλησίασε καθόλου στο τέρμα μας, αν εξαιρέσεις το τελευταίο 10λεπτο. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News