default-image

Φινάλε προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ για Αστέρα

Ποδόσφαιρο
Φινάλε προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ για Αστέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε με προπόνηση στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Σάκη Τσιώλη να επαναφέρει κάτω από την εστία τον Μάρτον Φούλοπ, ενώ ο Μπαρτολίνι που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο θα κάτσει στον πάγκο, με τον Κουρμπέλη να ξεκινάει βασικός.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέρα βέβαια του Φορμίκα. Μάλιστα, μετράει και μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Φούλοπ. Ο Ούγγρος γκολκίπερ επιστρέφει μετά από 2 μήνες, λόγω τραυματισμού, κάτω από την εστία του Αστέρα.

Σε ό,τι αφορά τον Μπαρτολίνι, ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο προς το φινάλε ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Τσιώλης, όμως, προσανατολίζεται έτσι κι αλλιώς στη χρησιμοποίηση του Κουρμπέλη στη βασική ενδεκάδα.

Παρόντες στην προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ ήταν και οι ιδιοκτήτες της ομάδας Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης.

Στην περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά που διήρκησε η προπόνηση, οι παίκτες του Αστέρα δούλεψαν αρκετά με την μπάλα, αλλά και στα τελειώματα φάσεων.

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης που προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ: Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρες, Σέτι, Ουσέρο, Ουρτάδο, Κουρμπέλης, Κοντοές, Λέντσε, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Περόνε, Καλαντζής, Μπακασέτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News