default-image

Εικοσάδα και εκπλήξεις από Μίτσελ

Ποδόσφαιρο
Εικοσάδα και εκπλήξεις από Μίτσελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (20:30, ΟΑΚΑ), πραγματοποίησαν σήμερα στου Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά πάνω στο κομμάτι της τακτικής, της ανάπτυξης και της κατοχής και σωστής κυκλοφορίας. Οι παίκτες έπαιξαν πολλή ώρα με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας δίτερμα και δουλεύοντας πολύ υπό τις οδηγίες όλου του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Συντηρητικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο της αποκατάστασής του έκανε ο διεθνής στόπερ Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αν και δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή για τον μεγάλο τελικό. Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας και Σιόβας.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Γκρέκο και ο πιτσιρικάς Ιωαννίδης. Ο Μίτσελ έκανε λοιπόν τις τελικές του επιλογές και φυσικά προξενεί έκπληξη το ότι τέθηκαν off οι Παπάζογλου, Γκρέκο και Βλαχοδήμος. Την ίδια στιγμή και ο Πίνο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι μέσα στους 20 εκλεκτούς για το ματς με τους Αρκάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News