Αθλητισμός

"Όραμα για τα παιδιά του Κρουσώνα"

Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι… ο ίδιος ο ΠΑΟΚ! Η δύναμή του είναι το χωριό του Κρουσώνα, που δεκαετίες τώρα στέκεται στο πλευρό της ομάδας και την στηρίζει στις καλές και τις κακές στιγμές.

Αυτή τη δύναμη θέλει ν' αξιοποιήσει ο νέος πρόεδρος της ομάδας, ο Δημήτρης Πιτσικάκης. Η ανάληψη της προεδρίας από την πρώτη στιγμή έφερε ενθουσιασμό, καθώς μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ την απαραίτητη ώθηση, ενόψει της πρώτης και ιστορικής συμμετοχής της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Σε δηλώσεις του τόνισε για την ανάμειξή του με τα διοικητικά: «Ανέλαβα την προεδρία του ΠΑΟΚ όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θ' αλλάξει κάτι στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Η μέχρι τώρα διοίκηση έκανε σημαντικά βήματα, οργάνωσε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα με αποκορύφωμα την άνοδό της στην Γ' Εθνική. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στα ίδια σωστά βήματα και ο Κρουσώνας να εκπροσωπείται επάξια στις κατηγορίες που θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια».

Αναφορικά με τους στόχους της νέας περιόδου τόνισε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Θ' αγωνιστούμε σ' ένα άγνωστο πρωτάθλημα για εμάς, περιμένοντας ακόμα να μάθουμε πως θα διοργανωθεί και ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε άμεσα τον προγραμματισμό μας σε όλα τα επίπεδα και στόχος μας θα είναι ο ΠΑΟΚ να κρατηθεί στην κατηγορία».

Σχετικά με τα αγωνιστικά ζητήματα είπε: «Το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνει ο προπονητής που ήταν και πέρσι, ο Απόστολος Παπακώστας. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές».

Όσον αφορά το όραμά του για τον ΠΑΟΚ είπε: «Θέλω προσωπικά σε λίγα χρονιά ο ΠΑΟΚ να προχωράει με υγιή βήματα και να γίνει μια ομάδα που θα αποτελείται μόνο με παίκτες από τον Κρουσώνα. Γι' αυτό σε συνεργασία με τον Νίκο Κουράκη και το Μανόλη Μακατουνάκη, θα δοθεί μεγάλο βάρος στις ακαδημίες. Όλα τα παιδιά του Κρουσώνα, τα δικά μας παιδιά, πρέπει να δουλευτούν σωστά και να ετοιμαστούν ώστε αυτά τα σηκώσουν το βάρος της φανέλας τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος για όλους μας. Να δώσουμε το κίνητρο σε αυτά τα παιδιά μέσα από σωστή και οργανωμένη δουλειά να γίνουν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ».

Σχόλια