Αθλητισμός

Ελπίζει ο Παναθηναϊκός

Έστω και στο τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά του  πρόσωπά …

Χθες απέναντι στην SKODA Ξάνθη οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν εύκολα τη νίκη την οποία δεν είχαν πάρει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου και τους είχε κοστίσει βαθμολογικά και να δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να υποστηρίζουν –και όχι άδικα- πως στην εφετινή σεζόν άξιζε κάτι περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός με το χθεσινό 3-0 κατακτά την έκτη θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και πλέον περιμένει για να μάθει μετά από αρκετές ημέρες εάν θα παίξει ή όχι στην Ευρώπη.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση από τους πράσινους να μην εξασφαλίσει αδειοδότηση και έτσι να μην έχει δικαίωμα συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τότε οι πράσινοι θα κληθούν να καλύψουν το κενό. Αγωνιστικά οι παίκτες του Βονόρτα είχα μια αρκετά καλή εικόνα σε ένα παιχνίδι που κάποιοι παίκτες δεν είχαν και κίνητρο.

Ο Παναθηναϊκός όμως πρόσθεσε μια πολύ καλή εμφάνισή – στις λίγες που ομολογουμένως- έχει κάνει στην εφετινή σεζόν.

Στα θετικά μπορεί να συνυπολογίσει κάποιος και την παρουσία του Φιγκερόα ο οποίος έστω και με λίγα παιχνίδια στα πόδια του έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό αυτό που του έλειπε από πολλά παιχνίδια στην εφετινή σεζόν… Το γκολ από τους επιθετικούς του.

Σχόλια