default-image

Με Μαζοκοπάκη και Γκεοργκίεβα στην Πολωνία

Σπορ
Με Μαζοκοπάκη και Γκεοργκίεβα στην Πολωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην αποστολή αναχωρεί την Κυριακή (12/05)  η Εθνική μας ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων για το Πόζναν της Πολωνίας, όπου διεξάγεται το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τις Γιάννα Γκεοργκίεβα και Αντωνία Μαζοκοπάκη οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στη 12μελή αποστολή. Στόχος των κοριτσιών είναι η διάκριση με τον ανταγωνισμό, πάντως, να προβλέπεται πολύ μεγάλος, καθώς συνολικά θα πάρουν μέρος 22 χώρες.

Η Γκεοργκίεβα θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα του Ντουέτο, του Ομαδικού, του Κόμπο και των Φιγούρων και η Μαζοκοπάκη θα είναι μέλος του Κόμπο ενώ θ' αγωνιστεί και στις Φιγούρες.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν την Τετάρτη 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 του μήνα.

Η αποστολή της Εθνικής μας αποτελείται από τις: Εβελίνα Παπάζογλου, Μαρία Αλζιγκούζη, Σοφία Μαλκογεώργου (Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης), Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Μαζοκοπάκη (Ν.Ο. Χανίων), Αθανασία Τσόλα (Πανσερραϊκός), Σοφία Σαραντίδη (Ν.Ο. Βουλιαγμένης), Κατερίνα Φουκαλά (Ν.Ο.Β.Α.), Έλενα Στραβάκου, Μελιτίνη Δημακάκου, Ελευθερία Γκουζούνα και Βαλεντίνα Φαραντούρη (Νηρέας Χαλανδρίου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News