Αθλητισμός

Στην αναμονή ο Καραγκούνης

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Γιώργου Καραγκούνη στη Φούλαμ παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν πολλές αναφορές σε ελληνικό και αγγλικό Τύπο περί παραμονής του έμπειρου άσου στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πηγές από Αγγλία, ο «Κάρα» ναι μεν έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στους Λονδρέζους, ωστόσο αυτό θα κριθεί και από το αν και την επόμενη περίοδο θα κάθεται στον πάγκο ο Μάρτιν Γιόλ. Και αυτό επισημαίνεται, διότι δεν είναι σίγουρη η παραμονή του Ολλανδού προπονητή στη Φούλαμ με δημοσιεύματα σε στήλες gossip ειδικά σε βρετανικά σάιτ να κάνουν λόγο για πιθανή αντικατάσταση του από τον τεχνικό της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνες.

Τι σημαίνει πιθανή αποχώρηση του Γιόλ από τη Φούλαμ; Αυτομάτως αλλαγή δεδομένων σ' ανανεώσεις και μεταγραφικά πλάνα των «κότετζερς» με τον Γιώργο Καραγκούνη ναι μεν να είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε πολλούς στη Φούλαμ, όμως ουδείς ξέρει ποια γνώμη θα ΄χει ο οποιοσδήποτε νέος προπονητής της ομάδας.

Ετσι, πλέον, υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν ότι ο «Κάρα» δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη Φούλαμ και πιθανότατα να επιστρέψει στην Ελλάδα, πράγμα που ενδεχομένως να ευνοεί τα πλάνα του Παναθηναϊκού.

Διότι όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος θα ήθελε πολύ να φέρει ξανά στους «πράσινους» τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε κατόπιν εισήγησης του άλλοτε τεχνικού της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σχόλια