default-image

Το συμβούλιο του ΟΦΗ ξεκαθαρίζει τα... μέτωπα

Αθλητισμός
Το συμβούλιο του ΟΦΗ ξεκαθαρίζει τα... μέτωπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήθως μετά την καταιγίδα έρχεται η... νηνεμία και φαίνεται πως αυτό συνέβη στις τάξεις του ΟΦΗ.

Το κλίμα σε διοικητικό επίπεδο έγινε... θερμό μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου Νίκου Μαχλά και την απάντηση από την πλευρά του προέδρου, Μάνθου Πουλινάκη. Χθες δεν υπήρξε κάποια τοποθέτηση που θα έριχνε κι άλλο λάδι στη φωτιά, ενώ η ηρεμία που υπήρξε θα πρέπει να γίνει... μόνιμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ που προγραμματίζεται έχει σημαντικά θέματα, ενώ μπορεί να γίνει σήμερα ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα. Εκεί, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά τη διοικητική κόντρα που προέκυψε, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει τις περαιτέρω εξελίξεις. Βέβαια, αυτό που τονίζεται από τους περισσότερους είναι ότι θα πρέπει η ομάδα του Ηρακλείου να πορευτεί με ενότητα και ομοψυχία.

Από 'κει και πέρα, στην ίδια συνεδρίαση θα τεθεί επί τάπητος το σοβαρό θέμα του προπονητή και, όπως λένε οι πληροφορίες, στόχος των διοικούντων είναι να παρθεί μια συλλογική απόφαση. Όποια κι αν είναι αυτή, σχετικά με την παραμονή του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο ή όχι, θεωρείται πολύ σημαντικό να γίνει με το σωστό τρόπο. Επιπλέον, ανάλογα με τις εξελίξεις θα οριοθετηθούν και κάποια πράγματα για το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στη χθεσινή προπόνηση πάλι πέρασαν από το... κόσκινο του Πετράκη κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Στους υπό δοκιμή προστέθηκαν οι Μυλωνάς και Χαϊτζίδης, ενώ συνολικά έξι νεαροί παίκτες από τις ομάδες Κ20 και Κ17 πήραν μέρος στο πρόγραμμα. Πρόκειται για τους Φαζό, Δαμιανάκη, Βλαχάκη, Μπολάκη, Παπαδιό και Παχάκη.

Στις προπονήσεις επανήλθε ο Μοχάμεντ Σαρ, ο οποίος επέστρεψε από την άδειά του, ενώ σήμερα αναμένεται να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Την Κυριακή θα δοθεί ρεπό, ενώ με την επιστροφή στη δράση από τη Δευτέρα θα γίνει γνωστή και η μέρα ολοκλήρωσης των προπονήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News