default-image

Ομογενής από την Αμερική θέλει να επενδύσει στον Εργοτέλη;

Ποδόσφαιρο
Ομογενής από την Αμερική θέλει να επενδύσει στον Εργοτέλη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρητικός επιχειρηματίας της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να επενδύσει στον Εργοτέλη έχοντας και την στήριξη άλλων κρητών της Αμερικής, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα  flnews.gr, που ασχολείται με θέματα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ το ταξίδι αντιπροσωπείας της διοίκησης του Εργοτέλη προ τριετίας στην Αμερική έβαλε τις βάσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.    

 Αναλυτικότερα αναφέρεται:

«Επιφανής Κρητικός στην καταγωγή επιχειρηματίας της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, φέρεται να έχει αποφασίσει να επενδύσει στον Εργοτέλη.

Το πλαίσιο μέσω του οποίου θα μπορούσε να γίνει ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ επεξεργάζεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, Κρητικός επιχειρηματίας της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ! Όπως διαρρέει από την κοινωνία της ισχυρής οικονομικά κρητικής κοινότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο Εργοτέλης είναι πολύ πιθανό να κάνει πράξη το… αμερικάνικο όνειρο και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες!

Προ τριετίας η ομάδα του Ηρακλείου, μέσω του ταξιδιού που είχε κάνει αντιπροσωπία της διοίκησής στις ΗΠΑ, είχε συστηθεί στην ελληνική ομογένεια και κυρίως στους Κρήτες της Αμερικής. Πάνω σε εκείνη την πρωτοβουλία χτίστηκαν σχέσεις εμπιστοσύνης, το όνομα και ο χαρακτήρας του Εργοτέλη έγιναν περισσότερο γνωστά και αφού οι συνθήκες έχουν ωριμάσει, φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα ο κρητικός σύλλογος να εξαργυρώσει τη φήμη του που έχει προ πολλού περάσει τα σύνορα.

Η ενδεχόμενη ενασχόληση του ισχυρού οικονομικά παράγοντα της ομογένειας και των συνεργατών του με τον Εργοτέλη συμπεριλαμβάνεται σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα με πυραμίδα το πρωταγωνιστικό ρόλο που πρόκειται να παίξει ο ενδιαφερόμενος στην υπόθεση των ελληνικών πετρελαίων στην Κρήτη και όχι μόνο!

Ο πανίσχυρος κρητικός επιχειρηματίας με έδρα τις ΗΠΑ προετοιμάζεται να εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον να αναλάβει τον Σύλλογο σε μια κομβική συγκυρία. Και στην προσπάθεια αυτή δεν είναι μόνος, καθώς έχει στο πλευρό του ακόμη 10 επιφανείς Κρήτες επιχειρηματίες της ομογένειας. Όλοι μαζί θέλουν να αναλάβουν τα ηνία του Εργοτέλη και να του δώσουν την απαραίτητη ώθηση σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία δημιουργούν τη δική τους δυναμική ομάδες που στηρίζονται σε ισχυρά οικονομικά θεμέλια (βλ. Αστέρας Τρίπολης).

Ο άμεσα ενδιαφερόμενος μαζί με τους επιχειρηματίες που έχει συγκεντρώσει γύρω του θέλουν να επενδύσουν στον αθλητισμό της Κρήτης μέσω του Εργοτέλη και να προσφέρουν στην πατρίδα τους χρησιμοποιώντας την τεράστια δύναμη που απέκτησαν στις ΗΠΑ και παράλληλα να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες επί της υπόθεσης, καθώς είναι δεδομένο ότι με τις διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα, θα προκύψουν κι άλλες πληροφορίες».

Η επιτροπή δεν ξέρει τίποτα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για ενδιαφέρον Ολλανδών, Λιβανέζων και άλλων επενδυτών για τον Εργοτέλη που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Μένει να δούμε αν και κατά πόσο οι πληροφορίες για ομογενείς της Αμερικής έχουν δόσεις αλήθειας… Στη διοικούσα του Εργοτέλη πάντως κρατούν απόσταση από το θέμα, διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν καμία «ενόχληση» ή ενημέρωση από κανέναν.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News