default-image

Μεσίνα: "Η εκδίκηση μπορεί να σε παρασύρει…"

Μπάσκετ
Μεσίνα: "Η εκδίκηση μπορεί να σε παρασύρει…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι αναφέρουν ότι η ΤΣΣΚΑ θέλει να πάρει εκδίκηση στον αυριανό ημιτελικό της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό για το χαμένο περυσινό τελικό, αλλά σύμφωνα με τον Ετόρε Μεσίνα αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για την ομάδα του.

Ο προπονητής της ρώσικης ομάδας επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου του Final four της διοργάνωσης:

"Όταν υπέγραψα για πρώτη φορά στην ΤΣΣΚΑ, το 2005, η ομάδα προερχόταν και τότε από μία αποτυχία σε Final 4. Δεν ήξερα ακριβώς τον πόνο που είχε ο σύλλογος και οι παίκτες. Απλώς το φανταζόμουν. Το μόνο μου μέλημα είναι να μη σκέφτομαι τι έγινε πέρσι, αλλά να κοιτάζω μπροστά και πώς θα γίνουμε η καλύτερη δυνατή ομάδα βάσει των δυνατοτήτων μας. Μπορεί να έχεις κίνητρο για εκδίκηση, αλλά αυτό μπορεί να σε παρασύρει και να μη σε βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε ώριμοι. Ελπίζω όλη η κακή τύχη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να εξαντλήθηκε στον περσινό τελικό και φέτος να έχουμε μόνο καλή τύχη" είπε ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ο ιταλός κόουτς αναφέρθηκε και στο συναίσθημα του να συμμετέχεις σε ένα Final four: "Είναι φοβερό συναίσθημα που είμαι και πάλι σε ένα Final 4. Μόνο τα play offs του ΝΒΑ μπορούν να συγκριθούν. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα και τους παίκτες μου που με έφεραν εδώ και πάλι".

Με τη σειρά του, ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ, Νέναντ Κρστιτς, δήλωσε: "Πέρυσι έμαθα πώς χάνεις ένα παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Είναι μια άσχημη ανάμνηση. Έμαθα όμως και πώς πρέπει να προετοιμάζεσαι ψυχικά και πνευματικά για δύο ματς σε τρεις μέρες. Ποτέ δεν είχα βρεθεί σε τέτοια θέση, να χάσω τελικό και να ξαναβρώ την ίδια ομάδα. Και μόνο που είσαι στο Final 4 έχεις πίεση, δεν ξέρω αν έχουμε έξτρα πίεση. Όταν παίζεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα έχεις πάντα πίεση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News