default-image

Πρόταση Αλαφούζου σε Κούγια

Ποδόσφαιρο
Πρόταση Αλαφούζου σε Κούγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέση στο διοικητικό συμβούλιου του Παναθηναϊκού πρότεινε στον Αλέξη Κούγια ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής που αρνήθηκε σε πρώτη φάση…

Μάλιστα σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως του προτάθηκε να αναλάβει εκπρόσωπος των «πρασίνων» στη Σούπερ Λιγκ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας, στην περίπτωση που βρεθεί αντικαταστάτης του στην Παναχαϊκή.

«Έγινε μια συζήτηση να αναλάβω εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λίγκα. Θα ήταν καλό και για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μου είχε κάνει μια τιμητική πρόταση ο κύριος Αλαφούζος. Απλά το συζητήσαμε, αλλά μην ξεχνάτε ότι είμαι σε μια ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή που είναι θύμα του βρώμικου κατεστημένου. Το ξεκαθάρισα εγώ ότι δεν μπορώ να προδώσω την Παναχαϊκή, αν και με τον κύριο Αλαφούζο έχω σχέση αλληλοεκτίμησης.

Ποτέ δεν έκρυψα ότι ήμουν Παναθηναϊκός κι από τους φανατικούς. Όμως δεν είχα πρόβλημα να έρθω στο παρελθόν και σε κόντρα με τον κύριο Βαρδινογιάννη. Έχω την δική μου θέση στο ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλην της Παναχαϊκής.

Αν βρεθεί ένας αξιόπιστος ιδιοκτήτης εγώ θα αποχωρήσω. Δεν ξέρω αν ως τότε ισχύει η πρόταση του κυρίου Αλαφούζου. Πάντως όταν έχεις θέση στον Παναθηναϊκό μπορείς να επιβάλεις λύσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ όταν είσαι στην Παναχαϊκή δυστυχώς δεν μπορείς. Ο Παναθηναϊκός έχει πίσω ένα λαϊκό μαζικό κίνημα που θέλει το ποδόσφαιρο να παίζεται στα ίσα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News