Αθλητισμός

Δεν έχει αποφασίσει ο Αναστασιάδης

Δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα είναι και του χρόνου στον Πλατανιά ενώ  είναι "ανοικτός" στην πιθανότητα πρότασης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο Άγγελος Αναστασιάδης .

 Ο έμπειρος τεχνικός  επεσήμανε ότι προτεραιότητά του είναι ο Πλατανιάς, από την άλλη όμως είπε ότι αν η διοίκηση της ομάδας δεν μπορεί να τον περιμένει είναι δικό της θέμα.

"Αν είναι να έρθω Θεσσαλονίκη θα το αποφασίσει η Παναγιά, εγώ δεν ξέρω κάτι. Κι εγώ θέλω την Θεσσαλονίκη αλλά, βλέπεις ότι κάνω... αγροτικό στα 60", είναι ένα μέρος των δηλώσεων Αναστασιάδη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν δύσκολη περίοδος σε μία δύσκολη νεοφώτιστη ομάδα. Από ομάδα σε ομάδα ποικίλουν τα προβλήματα. Σε όποια ομάδα πάω, μέλημά μου είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θέλω, όποιος πληρώνει εισιτήριο, να ευχαριστιέται αυτό που βλέπει, όχι μόνο το αποτέλεσμα. Το πιο βασικό είναι οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι να είναι επαγγελματίες, όλα τα άλλα έρχονται. Είναι δύσκολα όταν πηγαίνεις σε μία ομάδα στην μέση της περιόδου. Δεν γνωρίζεις τι θα συμβεί αύριο. Όσο και αν ενημερωθείς δεν μπορείς να ξέρεις την ομάδα.

Εγώ θα είμαι στον Πλατανιά μέχρι τις 20, 22 του μηνός. Περιμένω μήπως γίνει ένα φιλικό με την Φέγενορντ (σ.σ. ίσως εννοεί την Αϊντχόβεν) και μέχρι εκείνο το σημείο θα λειτουργώ σα να είμαι προπονητής και την επόμενη σεζόν. Αν δεν μπορούν να με περιμένουν είναι δικό τους θέμα... Δεν γνωρίζω αν θα είμαι εκεί και του χρόνου. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρώτα θα μιλήσω με τον Πλατανιά. Αν είναι να έρθω Θεσσαλονίκη θα το αποφασίσει η Παναγιά, εγώ δεν ξέρω κάτι. Κι εγώ θέλω την Θεσσαλονίκη αλλά βλέπεις ότι κάνω... αγροτικό στα 60".

Για το διαζύγιο μεταξύ ΠΑΟΚ και Δώνη: "Και ο Δώνης προπονητής είναι… πώς θα το αποφύγει; Εγώ πλέον δεν έχω τέτοια προβλήματα, αλλά τα… είχα στο παρελθόν. Με έδιωξαν κι εμένα από τον ΠΑΟΚ, από τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι να πάρεις απόφαση ότι αυτό συμβαίνει. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Δώνης, ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε το πλήρωμα το δικό μας, τους συνεργάτες μας. Εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα ποτέ στα άκρα. Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί έφτασαν εκεί. Εγώ, πάντως, προσπαθούσα να αποφεύγω τις ακραίες καταστάσεις".

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης: "Ήμουν σίγουρος ότι θα το έπαιρνε το Κύπελλο. Μετά το πρώτο παιχνίδι, όμως, πιστεύω ότι το Κύπελλο, το έχασε από τις δηλώσεις. Άρχισαν να βγαίνουν δηλώσεις για τον διαιτητή, έτσι λειτουργούν οι μικρές ομάδες, αρχίζουμε και βάζουμε δικαιολογίες στα αποδυτήρια. Μετά ήμουν σίγουρος για τον αποκλεισμό. Τους λες τους παίκτες είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, και ότι δεν ασχολείστε καθόλου με το ζήτημα του διαιτητή".

Για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: "Εγώ έζησα στον ΠΑΟΚ… εξωγήινα πράγματα. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει λυμένα τα προβλήματά του και αυτό είναι πολύ θετικό κομμάτι μετά από πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν μίλησα με κανέναν, δεν γνωρίζω τι θέλουν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Μαθαίνω για το γήπεδο κτλ., αυτά είναι θετικά. Συμβαίνουν όμως κι άλλα. Το ότι φεύγει ένας προπονητής σε αυτό το σημείο δεν είναι καλό για την ομάδα".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Ο Γκαρσία ήταν μεγάλο κομμάτι στον ΠΑΟΚ. Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό μου είπαν ότι έδωσαν δανεικό στην Καλαμάτα τον Βαζέχα, το έκαναν πριν πάω εγώ. Και τελικά τον κράτησα με τα χίλια ζόρια γιατί τον ήθελα στα αποδυτήρια, ήταν πρωταθλητής. Τελικά εγώ έφυγα και ο Βαζέχα έπαιξε άλλα δύο χρόνια. Πήγα στον Ηρακλή και τότε ο Κωνσταντίνου συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, του είπα ότι πρόσεχε θα παίζει ο Βαζέχα. Δεν θα κατηγορήσω, πάντως, κανένα Δώνη, αυτός έκανε το αγωνιστικό του πλάνο και αυτό που συνέβαινε ο κόσμος να βρίζει τον Δώνη είναι λάθος".

Για την προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ: "Αν με φωνάξει ο ΠΑΟΚ φυσικά και θα πάω να μιλήσω. Τώρα, πάντως, έχει προτεραιότητα ο Πλατανιάς. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, δεν έχει ανάγκη από εμένα, επειδή τώρα είναι στα πάνω του. Εγώ είμαι για τις ειδικές αποστολές. Δεν είναι μόνο να σε φωνάξουν για να αναλάβεις προπονητής. Είναι πολλά θέματα. Ήρθε ο Βρύζας πέρσι το καλοκαίρι είπαμε πέντε κουβέντες, δεν έγινε τίποτα. Εγώ δεν πρόκειται να σηκώσω ποτέ τηλέφωνο και να πω παιδιά τι γίνεται".

Για τον Κατσούρη: "Τότε πολλοί με κατηγόρησαν ότι τον παραγκωνίζω. Ο ίδιος δεν το έλεγε ποτέ γιατί γνώριζε. Δεν περιμένω να έρθει το μνημόσυνο για να βγω φωτογραφίες. 60 φορές το χρόνο θα πάω στην εκκλησία, θα ανάψω κερί γι' αυτό το παιδί. Και η γυναίκα μου δεν περιμένει το μνημόσυνο, κάθε φορά που μπορεί ανάβει κεράκι."

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις  σήμερα στις 5:30 για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά στο γήπεδο του Μάλεμε  όπου θα προπονηθούν για πρώτη φορά μετά την πολυήμερη άδεια που πήραν για το Πάσχα.

Απών θα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης που αναμένεται να φτάσει στα Χανιά την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι  την προπόνηση θα αναλάβει ο συνεργάτης του και γυμναστής της ομάδας, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος.

Σχόλια