default-image

Στο Αγρίνιο για το αποτέλεσμα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Στο Αγρίνιο για το αποτέλεσμα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετράει το πρωτάθλημα της Football League για την ολοκλήρωσή του, καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Ο Εργοτέλης έχει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και δύο στο Παγκρήτιο και καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή που θα του εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα. Μετά το επιτυχημένο 3x3 υπό την καθοδήγηση των Σταύρου Λαμπράκη και Βασίλη Πλεσίτη και ενώ έχει ακολουθήσει μια 10ήμερη απαραίτητη ξεκούραση, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναιτωλικό.

 Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Παρασκευής στο Αγρίνιο ίσως αποτελέσει και το σημαντικότερο βήμα ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, αφού θα ενισχύσει τη θέση της ομάδας αλλά και θα αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της.

Στον Εργοτέλη είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς γνωρίζουν ότι με ήττα δε χάνονται αλλά με νίκη κερδίζουν πολλά... Χωρίς άγχος αλλά με πίστη για το αποτέλεσμα, λοιπόν, η ομάδα ολοκλήρωσε στο Ηράκλειο την προετοιμασία της και αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Αγρίνιο, όπου θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία προπόνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News