Αθλητισμός

Ο Πανθρακικός θέλει Λεόν

Είναι πολύ πιθανό ο Ντιέγκο Λεόν να ακολουθήσει το δρομολόγιο του Άκη Μάντζιου… Από την Κέρκυρα στον Πανθρακικό. Η συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Πανθρακικός με τον 43χρονο τεχνικό έφερε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο της απόκτησης του 29χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Το συμβόλαιο του Λεόν με την Κέρκυρα, όπου είχε αποτελέσει επιλογή του Μάντζιου, ολοκληρώνεται σε μία αγωνιστική περίοδο όπου είχε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League. Η επιλογή του Λεόν σε περίπτωση που αποκτηθεί έχει ουσιαστικά να κάνει ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάραμα Βαϊρουά που δύσκολα να μείνει.

Όσον αφορά τον Μάντζιο δεν αποκλείεται, αφού παρακολουθήσει το φιλικό του Σαββάτου με τον Οδυσσέα Κορδελιού, να αναλάβει δράση πραγματοποιώντας τις προπονήσεις του Πανθρακικού μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Μέχρι τα τέλη Μαΐου, ώστε να διαμορφώσει και προσωπική άποψη σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την διατήρηση εκ των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών της ομάδας της Κομοτηνής και ακολούθως τι μέλλει γενέσθαι με τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Σχόλια