default-image

Ημέρα μπαράζ για Παναθηναϊκό και Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Ημέρα μπαράζ για Παναθηναϊκό και Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από πολλές αντιδράσεις και έντονο παρασκήνιο, σήμερα είναι μέρα για μπαράζ στη Σούπερ Λίγκα. Στη Νέα Σμύρνη με σέντρα στις 20:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη.

Οι δύο ομάδες τερμάτισαν μαζί στην έκτη θέση της βαθμολογίας και ο λόγος που θα γίνει το μπαράζ είναι πως η διοργανώτρια Αρχή θέλει να έχει μια ομάδα έτοιμη σε περίπτωση που κάποια άλλη ομάδα από αυτές που συμμετέχουν στα πλέι οφ έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Από τις συμμετέχουσες στα πλέι οφ ομάδες, μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πέρσι πρόβλημα με την αδειοδότηση και η Super League θέλει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Το μπαράζ είχε αρχικά οριστεί στη Λάρισα, αλλά για οικονομικούς λόγους αποφασίστηκε να γίνει στη Νέα Σμύρνη. Πάντως έχουν υπάρξει έντονες αντιδράσεις από οπαδούς του Πανιωνίου, οι οποίοι δε θέλουν να φιλοξενηθεί ο αγώνας στην έδρα της ομάδας τους, γι' αυτό και έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.

Στα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Τοτσέ και Μαυρία αλλά και τους τιμωρημένους Βιτόλο και Σπυρόπουλο. Αντίθετα, ο Γιάννης Βονόρτας θα έχει στην διάθεσή του τους Σισοκό και Φιγκερόα, οι οποίοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή.

Πάνοπλη θα παραταχτεί στο μπαράζ η ομάδα της Ξάνθης. Διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) με βοηθούς τον Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και τον Δημήτρη Γκάγκα (Λάρισας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News