default-image

Ανακοίνωση με... μηνύματα από τους οπαδούς του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση με... μηνύματα από τους οπαδούς του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ανακοίνωση της Θύρας 4 την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ πήραν και πάλι θέση στα τεκταινόμενα στην κρητική ΠΑΕ. Μάλιστα, ζητούν την παραίτηση του μέλους της ΠΑΕ, Κώστα Τουγλή. Η ανακοίνωση που υπογράφουν τέσσερις λέσχες του ΟΦΗ, αναφέρει:

"Μετά την δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονιά που περάσαμε, πιστέψαμε ότι φέτος θα έχουμε ένα ήσυχο καλοκαίρι… Δυστυχώς όμως κάποιοι κύριοι δεν πήραν στα σοβαρά την προηγούμενη ανακοίνωση όποτε σαν σύνδεσμοι πρέπει να πάρουμε πιο ξεκάθαρη θέση!!

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά θα τα κρατήσουμε γιατί μπορεί να μας χρειαστούν στο μέλλον… Λοιπόν κύριοι συμμορφωθείτε… Το Ηράκλειο είναι μικρό και ότι λέγεται μαθαίνετε γι" αυτό θα σας πούμε 2 πραγματάκια:

1) Κ. Τουγλή ζητάμε την παραίτησή σας μέχρι την Παρασκευή, ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια σας μέχρι σήμερα, δεν θέλουμε άλλο.

2) Καλούμε τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας να συστρατευθούν στην προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση κ την σωτηρία της. Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε και εσείς με την σειρά σας!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ….

Υ.Γ. 4. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!!

Snakes 4 Heraklion Club

Κρήτες 4 «Θόδωρος Παπαδόπουλος»

Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών

Ομιλήτικο Στέκι Αρχανών"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News