Αθλητισμός

Γκάλης: "Δεν θα το ξεχάσω ποτέ"

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλησε να πει ο Νίκος Γκάλης προς όλους όσοι συμμετείχαν στη γιορτή που διεξήχθη προς τιμήν του, το βράδυ της Κυριακής, τονίζοντας ότι δεν θα το ξεχάσει ποτέ...

«Τι να πω; Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Στη διοίκηση του Άρη , στον κόσμο. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ, έφυγαν τα δάκρυα. Είναι τελείως διαφορετικό το συναίσθημα απ' όταν παίζεις .Εκείνη τη στιγμή δεν πρέπει να δείξεις αυτά τα συναισθήματα. Πρέπει να είσαι σκληρός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάλης, μιλώντας μετά το τέλος της γιορτής στο pressaris.com και συνέχισε: «Έκλαψε όλος ο κόσμος σήμερα. Τι να πω; Ήταν μια φανταστική εκδήλωση. Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Έπρεπε να γίνει αυτό όχι μόνο για μένα και για τον κόσμο. Το χαρήκαμε όλοι» σημείωσε όταν ρωτήθηκε για το καθυστερημένο της υλοποίησης αυτής της τιμητικής εκδήλωσης.

Ο Νίκος Γκάλης άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα: «Δεν ξέρουμε ποια είναι η επόμενη μέρα. Σήμερα είναι μια ευχάριστη βραδιά. Θα δούμε τι θα γίνει… Εύχομαι να μπορέσετε όλοι να το ζήσετε αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή από την αγάπη του κόσμου. Είναι δύσκολο να περιγραφούν αυτά τα συναισθήματα που ένιωσα. Τόσα χρόνια μετά από τότε που έφυγα από τον Άρη και ο κόσμος θυμάται ακόμη τόσο έντονα. Είναι φοβερό».

Οσο για το δικό του τρόπο ζωής ήταν κατηγορηματικός: «Είμαι αυτός που είμαι. Στρατιώτης μια ζωή και έτσι θα συνεχίσω να είμαι. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος» και απέδωσε στα... παπούτσια που φορούσε το γεγονός ότι δεν επέλεξε να κάνει κάποιο σουτ ή μπάσιμο, αλλά να παίξει για λίγο τη μπάλα στα χέρια του: «Φορούσα παπούτσια που γλιστρούσαν. Φοβόμουν μην πέσω. Γύρισα τουλάχιστον την μπάλα στο δάχτυλο. Αυτό ήθελε πιο πολύ ο κόσμος να κάνω» τόνισε γελώντας.

Σχόλια