default-image

Θα παραμείνει ως διευθυντής στο Μάντσεστερ!

Ποδόσφαιρο
Θα παραμείνει ως διευθυντής στο Μάντσεστερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποδέχθηκαν την απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποχωρήσει ύστερα από 26 και πλέον χρόνια αφοσίωσης, αλλά τον έπεισαν να συνεχίσει από διαφορετικό πόστο τα υψηλόβαθμα στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο εκ των προέδρων των πρωταθλητών Αγγλίας, Τζόελ Γκλέιζερ, τόνισε ότι "ο Άλεξ έχει αποδείξει χρόνο με το χρόνο πόσο σπουδαίος προπονητής είναι αλλά ταυτόχρονα κι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Η αποφασιστικότητά του να πετύχει και η αφοσίωσή του στο σύλλογο ήταν πραγματικά αξιοσημείωτες".

Ο έτερος πρόεδρος του συλλόγου, Έιβι Γκλέιζερ, δήλωσε χαρούμενος που "ο Άλεξ συμφώνησε να παραμείνει στο σύλλογο ως διευθυντής. Η συμβολή του στη Μάντσεστερ όλα αυτά τα 26 χρόνια υπήρξε τρομερή και όπως όλοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ήθελα κι εγώ να είναι κομμάτι του μέλλοντος".

"Ξέραμε ότι θα έρθει κάποια στιγμή αυτή η ημέρα και οι δύο πλευρές είχαμε ετοιμαστεί για αυτό, διασφαλίζοντας την ποιότητα της ομάδας και τις δομές του συλλόγου που είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτό που έκανε για την ομάδα και για το άθλημα γενικότερα θα μείνει αξέχαστο. Ήταν η σπουδαιότερη εμπειρία για μένα να δουλεύω δίπλα στον Άλεξ και ύψιστη τιμή να μπορώ να τον αποκαλώ φίλο. Ο τρόπος που νοιάζεται για το σύλλογο, το προσωπικό και την οικογένεια του ποδοσφαίρου γενικότερα είναι κάτι που θαυμάζω. Είναι μια πλευρά που συχνά έκρυβε, αλλά είναι κάτι για το οποίο είχα το προνόμιο να είμαι μάρτυρας τα τελευταία 16 χρόνια", προσέθεσε ο εκτελεστικός διευθυντής των "κόκκινων διαβόλων", Ντέιβιντ Γκιλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News