Αθλητισμός

Τσέλσι, Άρσεναλ και Σέλτικ για Σερ Άλεξ

H Tσέλσι, η Άρσεναλ αλλά και η πρωταθλήτρια Σκοτίας, Σέλτικ, έδωσαν τις δικές τους ευχές στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, με αφορμή την απόφαση του να αποσυρθεί από τους πάγκους στο τέλος της σεζόν.

Η Άρσεναλ, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο twitter, σημειώνει το εξής: "Ολοι στην Άρσεναλ εύχονται στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υγεία και ευτυχία μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Μέσα από την σελίδα της στο twitter επέλεξε να στείλει τις ευχές της στον Φέργκιουσον και η Τσέλσι: "Ολοι στην Τσέλσι θα ήθελαν να ευχηθούν στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τα καλύτερα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του. Ηταν ένας φανταστικός αντίπαλος για 26 χρόνια".

Και η πρωταθλήτρια Σκοτίας, Σέλτικ, αναφέρθηκε στην απόφαση του τεχνικού των "κόκκινων διαβόλων" να αποσυρθεί από την προπονητική.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας, Νιλ Λένον, δήλωσε: "Είναι ένα πραγματικό σοκ ότι ο Σερ Άλεξ αφήνει το παιχνίδι που τόσο αγαπούσε και αδιαμφισβήτητα θα λείψει πολύ από το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά του εύχομαι τα καλύτερα στην αποχώρηση του καθώς το αξίζει".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Σέλτικ, Πέτερ Λάουγουελ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Η συνεισφορά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη που η απόφαση του να φύγει θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στο παιχνίδι".

Σχόλια