default-image

Στέλνει σκάουτερ η Λίβερπουλ για Μανωλά

Ποδόσφαιρο
Στέλνει σκάουτερ η Λίβερπουλ για Μανωλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοένα και αυξάνονται  οι «μνηστήρες» που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Η τελευταία ομάδα που φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού είναι η Λίβερπουλ και, όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», θα στείλει σκάουτερ στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «κόκκινοι» το επόμενο καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτηση δύο στόπερ, με τον Έλληνα αμυντικό να βρίσκεται στη ψηλά στη σχετική λίστα και τον παρακολουθούν αρκετό διάστημα.

Για αυτό τον λόγο θέλουν να έχουν ξεκάθαρη άποψη για τις ικανότητες του 22χρονου παίκτη, στέλνοντας δικό τους άνθρωπο να τον «τσεκάρει» από κοντά και να καταθέσει την έκθεσή του στον Μπρέντναν Ρότζερς. Την ίδια ώρα, στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι η Μονακό έχει ήδη αποφασίσει να επενδύσει στον Μανωλά.

Ο σύλλογος του Πριγκιπάτου φέρεται να έχει εντείνει τις προσπάθειές του μετά τη συνάντηση που υπήρξε πρόσφατα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Σημαντικό ρόλο, όμως, στις προθέσεις των Γάλλων παίζει το γεγονός ότι η Βαλενσιέν αξιώνει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 21χρονου στόπερ Νικολάς Ισιμάτ-Μιρίν που αποτελεί την πρώτη επιλογή τους.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News