default-image

Προβληματίζεται για δύο ο Βονόρτας

Ποδόσφαιρο
Προβληματίζεται για δύο ο Βονόρτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Ιμπραΐμ Σισοκό φαίνεται ότι υπολογίζει στους βασικούς ο Γιάννης Βονόρτας ενόψει του αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη την Πέμπτη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε τον άσο από την Ακτή Ελεφαντοστού στους βασικούς στην τελευταία προπόνηση, ενώ έδειξε να προβληματίζεται για δυο πρόσωπα στο αρχικό σχήμα των πράσινων με τους Μπαρμπαρούση, Ντίνα, Καζιγιάμα και Λαγό να διεκδικούν τις δυο θέσεις.

Η παρουσία του Σισοκό στο αρχικό σχήμα αφήνει έξω από αυτό έναν εκ των Ντίνα ή Μπαρμπαρούση με τον πρώτο να είναι πιθανότατα αυτός που θα μείνει στον πάγκο.

Την ίδια ώρα μια θέση στα χαφ διεκδικούν οι Καζιγιάμα και Λαγός με τον Ιάπωνα άσο να είναι αυτός που είναι ο επικρατέστερος για το αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού.

Οπότε με βάση τις δοκιμές που έκανε ο Γιάννης Βονόρτας ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ και η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο και Μαρίνο στα αριστερά.

Ο Σο θα παίξει στην μεσαία γραμμή έχοντας δίπλα του τους Καζιγιάμα και Ζέκα ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Σισοκό και Μπαρμπαρούση και στην κορυφή ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News