Αθλητισμός

Έφτασε η ώρα των τελικών στην Α1 πόλο

Ξεκινά σήμερα (08/05) η σειρά των τελικών της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη. Νωρίτερα η Χίος και το Αργοστόλι διεκδικούν την τρίτη θέση.

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη αναμετρώνται στις 7μ.μ. για πέμπτη φορά φέτος καθώς μετά το πρωτάθλημα και το Champions League, σειρά παίρνουν οι τελικοί των πλέι οφ.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν φέτος το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και θέλουν να αφαιρέσουν τα σκήπτρα από τη Βουλιαγμένη. Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/5, 18.30) και ο τρίτος στις 22 του μήνα!

Θα μεσολαβήσει το Final Four του Κυπέλλου στη Λαμία, όπου πιθανότατα θα τα ξαναπούν οι δύο ομάδες στον τελικό. Σε περίπτωση που χρειαστεί τέταρτος και πέμπτος τελικός, οι αγώνες θα γίνουν στις 25 και στις 26 Μαΐου. Ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες.

Αντίθετα, δύο νίκες απαιτούνται για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Η Χίος και το Αργοστόλι παίζουν την Τετάρτη του Πάσχα (8/5, 16.30) στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Μετά από συμφωνία των δύο ομάδων ο δεύτερος αγώνας για τις θέσεις 3-4 θα διεξαχθεί ένα 24ωρο αργότερα (16.30) και πάλι στη Χίο.

Αν η σειρά οδηγηθεί και σε τρίτο παιχνίδι, τότε το ματς θα διεξαχθεί και πάλι στη Χίο στις 22 του μήνα.

Σχόλια