Αθλητισμός

Στο Ρέθυμνο στις 15 Μαϊου η Εθνική Νέων

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη συμμετοχή της στην elite round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013 θα δώσει η Εθνική ομάδα Νέων, η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Κύπρου.

Το φιλικό θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/5) στο γήπεδο Γάλλου στο Ρέθυμνο στις 16:00. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Παχατουρίδης ανακοίνωσε την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι:

Δώνης Χρήστος, Χουχούμης Αδαμάντιος, Γιαννιτσάνης Νικόλαος (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης Βασίλειος, Σιώπης Εμμανουήλ, Ιωαννίδης Νικόλαος (Ολυμπιακός), Βλάχος Κωνσταντίνος (ΑΕΚ), Παναγιωτούδης Κωνσταντίνος (Πανιώνιος), Μπάρκας Βασίλειος, Παπουτσογιαννόπουλος Θεόδωρος (Ατρόμητος), Λαδάς Παναγιώτης (Αστέρας Τρίπολης), Καντούτσης Αναστάσιος (Καλαμάτα), Μύγας Γεώργιος (Παναιτωλικός), Ανδρεόπουλος Κυριάκος, Κρητικός Νικόλαος (Κέρκυρα), Δεληγιαννίδης Παναγιώτης (ΠΑΟΚ), Σουνάς Δημήτριος (Άρης), Βοσνακίδης Δημήτριος (AS Bari).

Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης, έχοντας βοηθούς τους Γιώργο Σταυρουλάκη (του Ιωάννου) και Γιάννη Κοκμοτό, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Σταυρουλάκης. Η Εθνική θα πραγματοποιήσει και δύο προπονήσεις στο γήπεδο του αγώνα στις 13/5 (16:00) και στις 14/5 (12:00).

Σχόλια