Αθλητισμός

Φορμίκα: "Φέρτε μου το Κύπελλο"

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο ζήτησε από τους συμπαίκτες του στον Αστέρα Τρίπολης ο Λαουτάρο Φορμίκα.

Ο Aργεντινός μπακ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, επισκέφτηκε τη Δευτέρα την προπόνηση της ομάδας και όλοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα στα αποδυτήρια. Εκείνος συγκινημένος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να ολοκληρώσουν την υπέρβαση κατακτώντας το Κύπελλο και να του το αφιερώσουν:

«Είναι πολύ δύσκολο όταν συμβαίνουν στη ζωή τέτοια πράγματα, να μπορέσεις να εκφραστείς όπως πρέπει. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Μου έδωσαν πολλή δύναμη και πολλή αγάπη. Όλοι όσοι δουλεύουν στον σύλλογο, όλη η διοίκηση, όσοι εργάζονται στον σύλλογο με στηρίξανε, μου έδωσαν δύναμη και αγάπη από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ μου δώσανε μια τεράστια χαρά. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε έναν μεγάλο θρίαμβο, να το κάνουν τα παιδιά για τις οικογένειές τους και τους ίδιους και να μου δώσουν και εμένα ένα δώρο με την κατάκτηση του Κυπέλλου», τόνισε ο Φορμίκα.

Σχόλια