default-image

Γκάλης: "Θα είναι αξέχαστη η βραδιά"

Μπάσκετ
Γκάλης: "Θα είναι αξέχαστη η βραδιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το... παιχνίδι της ζωής του θα δώσει απόψε ο Νίκος Γκάλης στην τιμητική εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης, με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα να δηλώνει πως θα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Λίγο πριν ο «Νικ» δει ολόκληρη την καριέρα του να ξετυλίγεται μπροστά του σαν ταινία, έκανε λόγο για μία πολύ συγκινητική βραδιά, την οποία και περιμένει με αγωνία. Η τιμητική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 ενώ στις 21:00 θα γίνει φιλικό παιχνίδι Άρη-Λιμόζ, με μετάδοση από το Novasports.

«Θα είναι πολύ συγκινητική η βραδιά, μια αξέχαστη βραδιά, που δεν πρόκειται να ξεχάσω εγώ ποτέ, ούτε ο κόσμος του Άρη. Περιμένω με αγωνία να γίνει η γιορτή!», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γκάλης στο «pressaris», για να προσθέσει σχετικά με το ότι ο κόσμος περιμένει να δει να περνούν μέσα στο Παλέ τα «καλύτερά του χρόνια»:

«Κακά τα ψέματα, ο κόσμος νοσταλγεί τις ωραίες στιγμές μέσα στους δύσκολους καιρούς που είμαστε τώρα. Θα θυμηθούν τα παλιά και θα τους έρθει και ένα χαμόγελο στο πρόσωπο».

Αναφορικά με τους πολλούς φίλους και γνωστούς που συνάντησε στο Κτήμα Γεροβασιλείου, είπε πως: «Και για μένα είναι πολύ ευχάριστο και συγκινητικό που βλέπω τους παλιούς μου συμπαίκτες και αντίπαλους, προπονητές… Εντάξει… φέρνει πίσω τον χρόνο και αναμνήσεις που δεν θέλω να ξεχάσω».

Όσο για την ατάκα του Στόγιαν Βράνκοβιτς ήρθαν όλοι στην Θεσσαλονίκη γιατί τον σέβονται και τον αγαπούν: «Ο Στόγιαν εκτός πολύ καλός παίκτης και συμπαίκτης μου ήταν και φίλος μου πολύ καλός. Με όλα τα παιδιά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και τους αγαπάω και εγώ όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News