Αθλητισμός

Τα δίνει... όλα για Καβάνι η Σίτι

Ο Έντινσον Καβάνι φέρεται να αποτελεί έναν από τους μεγάλους καλοκαιρινούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης, και για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να είναι εκείνοι που θα δώσουν τελικά τα χέρια με τη Νάπολι για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής "Mirror", ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ είναι έτοιμη να προσφέρει στους "παρτενοπέι" το καθόλα δελεαστικό ποσό των 40.000.000 ευρώ αλλά και να στείλουν τον Έντιν Ντζέκο στο "Σαν Πάολο" ώστε να κάνει ο Καβάνι το αντίθετο δρομόλογιο.

Όλα αυτά βέβαια στην προσπάθεια να καλύψουν κατά κάποιο τρόπο την τεράστια ρήτρα που έχει βάλει η ομάδα του ιταλικού Νότου στον Καβάνι (υπέγραψε πρόσφατα ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2017) η οποία ανέρχεται στα 63.000.000 ευρώ.

Το ίδιο μέσο αναφέρει ωστόσο ότι ίσως παρουσιαστεί κάποιο "πρόβλημα" με την περίπτωση του Ντζέκο καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ, η οποία θέλει έναν επιθετικό για να καλύψει το κενό του Μάριο Γκέτσε.

Σχόλια