default-image

Έτοιμος για την επιστροφή ο "Κάρα"

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος για την επιστροφή ο "Κάρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει την τρίτη και τελευταία θητεία του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται πια ο Γιώργος καραγκούνης. Και αυτό γιατί τα πράγματα στη Φούλαμ δεν εξελίσσονται όπως ήταν προδιαγεγραμμένα μέχρι προ μερικών ημερών.

Η παραμονή του «Κάρα» στον αγγλικό σύλλογο κρέμεται πια σε μια κλωστή. Ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ πιθανώς θα αποχωρήσει από τους Λονδρέζους και μαζί τίθεται εν αμφιβόλω η ανανέωση συμβολαίου του Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής επρόκειτο να κάνει ραντεβού με τη διοίκηση της Φούλαμ για την ανανέωση, όμως η συνάντηση ματαιώθηκε και είναι άγνωστο εάν θα κληθεί εν τέλει για συζητήσεις.

Όλα αυτά είναι σε γνώση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού οι οποίοι ασφαλώς και επιθυμούν την επιστροφή του Καραγκούνη στο Τριφύλλι για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Η επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου θα μετουσιωθεί σε πράξη όταν θα υποβάλει επίσημη πρόταση στον Καραγκούνη. Κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει αλλά αναμένεται εντός του Μαΐου.

Πηγή: pamesports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News