default-image

Χαμόγελα για Ιμπαγάσα, δύσκολα για Αβραάμ

Ποδόσφαιρο
Χαμόγελα για Ιμπαγάσα, δύσκολα για Αβραάμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και το ευχάριστο για την ομάδα του λιμανιού είναι πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Αργεντινός μέσος των πρωταθλητών έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και με την παρουσία του στη σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών, θέτει εαυτόν στη διάθεση του Μίτσελ για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι επίσης σημαντικό ότι το παρών στη σημερινή προπόνηση έδωσαν και ο Λιούμπομιρ Φέισα με τον Μπάλαζ Μέγιερι. Οι δύο παίκτες είχαν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου, αλλά σήμερα ακολούθησαν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Μίτσελ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και τη σημερινή προπόνηση έκαναν οι δύο βοηθοί του Ισπανού τεχνικού, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Βίκτορ και το ίδιο θα γίνει μέχρι την Πέμπτη. Ο Μίτσελ αναμένεται να πάρει την Πέμπτη εξιτήριο από το νοσοκομείο και δεν αποκλείεται να πάει από το Metropolitan στου Ρέντη.

Σε ότι αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο διεθνής αμυντικός της πειραϊκής ομάδας έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News