default-image

Μένει στην Παρί ο Αντσελότι

Ποδόσφαιρο
Μένει στην Παρί ο Αντσελότι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Μόντε Κάρλο «RMC», ο Κάρλο Αντσελότι πείστηκε και ανανέωσε το συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα σε όλα τα σενάρια που ήθελαν τον Ιταλό τεχνικό να αναλαμβάνει την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από την «Βασίλισσα».

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μετά την ανάδειξη της Παρί Σεν Ζερμέν ως φετινή πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ο Αντσελότι φαινόταν πως ήταν κοντά στο να φύγει από την ομάδα του Παρισιού για την Ρεάλ Μαδρίτης όμως όπως διέρρευσε τελικά οι παίκτες ήταν εκείνοι που έπεισαν τον Ιταλό να μείνει.

Η συμφωνία μεταξύ Παρί και Αντσελότι επετεύχθη σε μια συνάντηση, η οποία έγινε μεταξύ του προπονητή, του τεχνικούς διευθυντή της ομάδας, Λεονάρτο και του προέδρου του συλλόγου, Νασέρ Αλ- Καλαϊφί την Κυριακή (5/5).

Παράλληλα, έγιναν κάποια ξεχωριστά ραντεβού μεταξύ του Αντσελότι και μερικών παικτών, για να συζητηθεί το μέλλον των ποδοσφαιριστών καθώς για κάποιους από αυτούς έχουν ακουστεί πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Πρώτος μίλησε ο Ιμπαραΐμοβιτς με τον Αντσελότι και στην συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας Τιάγκο Σίλβα, ο Παστόρε, ο Σιρίγκου και ο Βεράτι φέρεται πως τα «είπαν» με τον προπονητή τους και όλοι δεσμευτήκαν ότι θα συνεχίσουν στην γαλλική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News