default-image

"Κρέμασε" τη σφυρίχτρα του ο Επιτροπάκης

Μπάσκετ
"Κρέμασε" τη σφυρίχτρα του ο Επιτροπάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση κοινωποίησε, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Επιτροπάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ, που στο φετινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου έκανε το ντεμπούτο του στην Basket League ΟΠΑΠ, προχώρησε στην απόφαση να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του. Με συγκινητικό μήνυμα, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ για τα όσα είχε την ευκαιρία να ζήσει -επί 23 χρόνια- μαζί τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Βούρκωσα όταν μου ευχήθηκαν οι παίκτες και οι προπονητές «καλός πολίτης»… Το άκουγα για δεύτερη φορά στη ζωή μου και πράγματι ήταν σπουδαία ευχή, αφού 23 χρόνια υπήρξα πραγματικός στρατιώτης της διαιτησίας… Έζησα αληθινά εξαιρετικές στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ όλους γα αυτό. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου, όχι σαν απλοί παλμοί αλλά κομμάτια της. Εύχομαι καλή θητεία σε όλους που παραμένουν στο στίβο μάχης, υγεία, υπομονή, επιμονή αλλά και τύχη για να ζήσουν την ευτυχία που είχα την ευλογία να γευτώ. Φεύγω με την πεποίθηση ότι αυτό το λειτούργημα το υπηρέτησα με αξιοπρέπεια… Και πάλι ευχαριστώ και ο Θεός να μας έχει όλους καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News