Αθλητισμός

Ο χαζομπαμπάς Ντέμης εν πτήσει για Ηράκλειο!

 Στο πολυάριθμο κλαμπ των χαζομπαμπάδων συγκαταλέγεται και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δύσκολα θα χαλάσει χατίρι στα παιδιά του και παρουσιάζεται υπερπροστατευτικός απέναντί τους.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ επιβιβάστηκε πριν λίγες ημέρες σε αεροπλάνο της Cyprus Airways με προορισμό το Ηράκλειο. Στη μία σειρά κάθισε εκείνος μαζί με τον γιο του Γιώργο (θα κλείσει τα 6 τον Αύγουστο) και από την άλλη πήρε θέση η σύζυγός του Δέσποινα Βανδή παρέα με την 9χρονη κόρη τους Μελίνα. Στη διάρκεια της πτήσης ο Ντέμης απευθυνόταν με το «αγάπη μου» στο τέκνο του (τον πήρε και αγκαλιά κατά την απογείωση και την προσγείωση), αλλά όλα τα... λεφτά ήταν η στιχομυθία τους όταν οι αεροσυνοδοί πλησίασαν στη θέση τους. «Τι θα πιεις;» ρώτησε ο Ντέμης. «Κόκα κόλα» απάντησε ο Γιωργάκης. «Εντάξει, αλλά στη μαμά θα πούμε ότι ήπιες νερό...» τον δασκάλεψε ο μπαμπάς. Ντόμπρος όμως ο πιτσιρικάς.

Οταν η μαμά φώναξε από την άλλη πλευρά «Γιώργο, τι πίνεις;» ο μικρός κατονόμασε το αναψυκτικό. «Κόκα κόλα...» επανέλαβε η Δέσποινα με χαλαρή διάθεση να μαλώσει και ο Ντέμης ανέφερε με παράπονο «δεν σου είπα να πεις νερό;»... Η σύζυγός του πάντως άκουσε την ατάκα και χαμογέλασε. Να τονίσουμε ότι τελικός προορισμός της οικογένειας ήταν η Ελούντα, για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Πηγή: sentragoal.gr

Σχόλια