default-image

Ο Μιραλάς δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ο Μιραλάς δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κέβιν Μιραλάς αγωνίζεται με επιτυχία στην Έβερτον, ωστόσο δεν ξεχνάει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

«Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για μένα η μεταγραφή μου στην Ελλάδα. Ημουν υπό πίεση, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν σωστή η επιλογή μου. Ηρθα στον Ολυμπιακό, λίγοι άνθρωποι με ήξεραν, αλλά ο πρόεδρος μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Η αρχή είχε πολλές αλλαγές, αλλα η σεζόν πήγε καλά. Είχα πάει σε έναν μεγάλο σύλλογο, η πίεση ήταν ισχυρή, αλλά σε αυτή την ομαδα ωρίμασα, πήρα πολλά και έδειξα σε όλους πως έχω δυνατότητες» τόνισε στο κανάλι RTBF!

Ο Μιραλάς στάθηκε και στο επόμενο βήμα της καριέρας του: «Είμαι ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου, αλλά στόχος μου είναι να πάω ακόμα πιο ψηλά. Εχω συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια, ωστόσο όλα εξαρτώνται από την παρουσία μου....».

Ο Βέλγος πάντως εξέφρασε και την... απογοήτευσή του για την ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα, τονίζοντας πως στην Ελλάδα είναι πιο ζεστή: «Όλοι μου έλεγαν για την ατμόσφαιρα στα γήπεδα στην Αγγλία, αλλά ομολογώ πως είμαι απογοητευμένος. Στην Ελλάδα, σε όλα τα γήπεδα η ατμόσφαιρα ήταν πιο ζεστή, πιο ζωηρή... Βέβαια, υπάρχει περισσότερος σεβασμός...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News