default-image

Ύποπτο το Λεβάντε-Λα Κορούνια

Αθλητισμός
Ύποπτο το Λεβάντε-Λα Κορούνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παρέμβαση του γενικού εισαγγελέα προκειμένου να εξετάσει την "καθαρότητα" του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Λεβάντε και της Λα Κορούνια ζήτησε η ισπανική λίγκα.

Το παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής (13/04) θεωρείται ύποπτο όχι μόνο διότι η Ντεπορτίβο νίκησε 4-0 στο "Θουιδάδ δε Βαλένθια" με τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο, αλλά κυρίως για τα λόγια που φέρεται να είπε ο Χοσέ Μπαρκέρο στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. "Είναι μια φάρμα, δεν θέλω να συμμετάσχω σ' ένα τέτοιο ψεύτικο ματς", διέρρευσε ότι ειπώθηκε σχετικά, με αποτέλεσμα ν' ανάψουν τα αίματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έγινε σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς (λίγκα, ομοσπονδία, ένωση ποδοσφαιριστών) και αποφασίστηκε ότι η διαφάνεια είναι το μόνο που ενδιαφέρει στην παρούσα φάση. Άπαντες ζήτησαν μάλιστα από την Εισαγγελία να συλλέξει ό,τι στοιχεία μπορεί, προχωρώντας την έρευνα εις βάρος. Στην ισπανική λίγκα ζουν με το φόβο μήπως και άλλων αγώνων τα αποτελέσματα έχουν... πειραχθεί.

Στο Λεβάντε-Λα Κορούνια δεν είχαν αγωνιστεί ούτε ο Λουκάς Βύντρα (έμεινε στον πάγκο) ούτε ο Νίκος Καράμπελάς (εκτός αποστολής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News