Αθλητισμός

Με 150 συμμετοχές τα "15α Βενιζέλεια"

Με τη συμμετοχή 150 και πλέον κολυμβητών και κολυμβητριών θα πραγματοποιηθεί φέτος το διεθνές γκραν πρι "15α Βενιζέλεια", το οποίο έχει οριστεί για τις 11-12 Μαΐου στο κολυμβητήριο των Χανίων. Την ευθύνη της οργάνωσης έχει το Τμήμα Κολύμβησης του ΝΟ Χανίων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης.  

Η μεγαλύτερη αποστολή θα είναι από το Σωματείο του Ποσειδώνα Ιλισίων που θα βρεθεί στα Χανιά με έναν αριθμό 25 αθλητών-αθλητριών ενώ επίσης μεγάλη κρίνεται η συμμετοχή της ομάδας των ΤΕΦΑΑ της Βουλγαρίας -με τον Ναυτικό Όμιλο να ανταποδίδει τη φιλοξενία των περασμένων Χριστουγέννων όταν είχε βρεθεί στη Σόφια- η οποία θα "κατεβάσει" 7 κολυμβητές και 4 κολυμβήτριες.  

Η Γλυφάδα θα πάρει μέρος με 10 αθλητές και ο ΟΥΚ Βόλου με 8 ενώ όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, θα βρεθούν στα Χανιά με 4 έως 5 αθλητές.

Συνεπώς, ο αριθμός των συμμετοχών κρίνεται αρκετά υψηλός ενώ το επίπεδο των αγώνων εκτιμάται ότι θα είναι το ίδιο με πέρσι, όταν και υπήρξαν γρήγορες κούρσες και σπουδαίες επιδόσεις.

Σχόλια