default-image

Έκτακτα εκλογές στο "Ηράκλειο" ΟΑΑ

Μπάσκετ
Έκτακτα εκλογές στο "Ηράκλειο" ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα χρόνο νωρίτερα από το προκαθορισμένο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο "Ηράκλειο" ΟΑΑ.

Κάποια ζητήματα που προέκυψαν ανάγκασαν την υπάρχουσα διοίκηση, η οποία διανύει τον τρίτο χρόνο θητείας της (είχε επανεκλεγεί το 2012), να ορίσει έκτακτα εκλογές στις 26 Μαΐου, στις 12:00, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Δουκός Μποφόρ 1 (εάν δεν υπάρξει απαρτία, οι εκλογές θα γίνουν στις 27/05, στις 18:00).

Ο νυν πρόεδρος Παντελή Ρυακιωτάκη αναφερόμενος στο γεγονός ότι γίνονται νωρίτερα οι εκλογές είπε: "Θέλουμε να υπάρξει μια νωπή διοίκηση για να διαχειριστεί τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν στο σωματείο μας, όπως και σε όλα τα άλλα, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν. Θεωρώ ότι η διοίκησή μας επιτέλεσε τεράστιο έργο σε συνέχεια των προηγούμενων διοικήσεων.

Επί των ημερών μου η διοίκηση λειτούργησε ζυγίζοντας τα μηνύματα και τα δεδομένα της εποχής, με γνώμονα το καλό του σωματείου και την εξέλιξη των νεαρών αθλητών. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει, τον λυπάμαι γιατί ζει σε άλλες εποχές και είναι αιθεροβάμων. Όσοι από την άλλη δε θέλουν να δουν την πραγματικότητα, τους σιχαίνομαι. Δεν είμαστε ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, αλλά ερασιτεχνικό σωματείο, που καλλιεργεί διάφορα αθλήματα με σκοπό να αναδείξει ταλέντα. Αυτή είναι η δουλειά μας".

Ερωτηθείς εάν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα, επισήμανε ότι το σκέφτεται και πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι έχουν μπει στέρεες βάσεις για το μέλλον του Ομίλου. Υπάρχει άφθονο υλικό στις ακαδημίες. Άλλωστε, ουδείς είναι αναντικατάστατος".

Στις εκλογές θα αναδειχτούν 9 τακτικά και έως 3 αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και 3 τακτικά και έως 2 αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή ως την Τετάρτη 22-5-2013 και ώρα 20:00 (θα κατατίθενται εγγράφως στα γραφεία του Ομίλου).

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. και στις ψηφοφορίες έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα, δηλαδή έχουν εξοφλήσει και το μήνα Απρίλιο 2013.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News