default-image

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα η Μπελιμπασάκη

Σπορ
Έτοιμη για μεγάλα πράγματα η Μπελιμπασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε την έκπληξη το 2102 με τη συμμετοχή της τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Ελσίνκι, όσο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σε 100 και 200 μέτρα.

Πλέον, έχοντας μπει στην καλοκαιρινή της προετοιμασία και τους θερινούς αγώνες, η Κρητική πρωταθλήτρια των σπριντ θα προσπαθήσει να «πιάσει» ξανά τις υψηλές επιδόσεις, ώστε να πάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου του Τάμπερε.

«Εννοείται πως επιδίωξή μας είναι να βρεθεί στα περυσινά κι, αν είναι δυνατόν, και σε ακόμη καλύτερα επίπεδα. Όμως, αυτό δεν είναι εύκολο», τόνισε ο προπονητής της, Μιχάλης Γωνιωτάκης, συμπληρώνοντας πως: «Οι στόχοι μας φέτος αφορούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Αρχικά, θέλουμε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και εκεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Αυτή την εποχή είναι σε 'βαρύ' πρόγραμμα προπόνησης. Σε γενικές γραμμές, η προετοιμασία έχει εξελιχθεί, όπως την είχαμε προγραμματίσει».

Η Μπελιμπασάκη θα πάρει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, προκειμένου να στηρίξει τον σύλλογό της και έπειτα στο Πανελλήνιο Νέων στις Σέρρες (15-16/6). «Αν όλα πάνε καλά, θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και έπειτα στο Ευρωπαϊκό Νέων», τόνισε ο Γωνιωτάκης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News