Αθλητισμός

Ο Λιόγας στον πάγκο του Ηλυσιακού!

Ο Δημήτρης Λιόγας είναι ο νέος προπονητής του Ηλυσιακού, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το αθηναϊκό σωματείο.

Ο Έλληνας κόουτς θα καθοδηγήσει την ομάδα των Ιλισίων στους τελευταίους δύο αγώνες της κανονικής διάρκειας της Α1 κόντρα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Λιόγα, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Έλληνας κόουτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Παντελή Γαμπιεράκη και θα καθοδηγήσει την ομάδα στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό (εντός) και Περιστέρι (εκτός)".

Αναφερόμενος στις εξελίξεις ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παντελης Γαμπιεράκης τόνισε: "Δίνουμε το τιμόνι της ομάδας σε έναν τεχνικό που είναι ο ορισμός του μαχητή! Ο Δημήτρης Λιόγας μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες μας και να τους οδηγήσει με τις ικανότητες και το πάθος του, στη νίκη κόντρα στο Περιστέρι. Είμαστε όλοι δίπλα του και η ομάδα θα πάει μια γροθιά στην κρισιμότερη αναμέτρηση της χρονιάς ώστε να μείνουμε στην Α1".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιόγας επεσήμανε: "Παρότι έρχομαι στην ομάδα σε μια δύσκολη χρονική στιγμή, πιστεύω ότι αξίζει και θα παραμείνει στην Α1.Έχει το ταλέντο και τη δυναμική να τα καταφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, δίνοντας μου την ευκαιρία να αναλάβω τον Ηλυσιακό. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δουλειά, μόνο δουλειά!".

Σχόλια