Αθλητισμός

Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς!

Φοβερά περιστατικά σημειώθηκαν σε αγώνα μπάσκετ Α1 ΕΣΚ Αχαϊας-Ηλείας. Συγκεκριμένα, στο Αίγιο ο Ήφαιστος/Αχιλλέας υποδέχτηκε την Παναχαϊκή, με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να τους... βάλουν φωτιά στα αποδυτήρια!

Λίγα λεπτά μετά το τζάμπολ, περίπου 50 οπαδοί του Παναιγιαλείου μπήκαν στο γήπεδο και έκατσαν στην δεξιά πλευρά της κερκίδας, απέναντι από τον πάγκο της Παναχαϊκής, ενώ είναι γνωστό το μίσος ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Πριν ξεκινήσει το 3ο δεκάλεπτο, ένας νεαρός σε ηλικία οπαδός, έτρεξε μέχρι δίπλα από τον πάγκο της Παναχαϊκής και άρπαξε μια προπονητική μπλούζα, που μετέφερε στην κερκίδα. Στο τέλος έγιναν... σημεία και τέρατα! Ένας οπαδός πέταξε... τασάκι προς την ομάδα της Πάτρας και ο Αγγελόπουλος του Ήφαιστου/Αχιλλέα, έβαλε τα χέρια του και σταμάτησε το ιπτάμενο αντικείμενο πριν σταματήσει σε κάποιο κεφάλι!

Ακολούθησε «ντου» από τους οπαδούς των γηπεδούχων, που έκλεψαν μπλούζες και μπάλες, ενώ επιτέθηκαν στην ομάδα της Παναχαϊκής, με τους αθλητές έντρομους να προσπαθούν να μπουν στα αποδυτήρια. Ένας εκ των οπαδών κλώτσησε μια πόρτα με τζάμι, αυτό έσπασε και έκοψε στο χέρι τον Γιώργο Καραγιάννη που προσπαθούσε να προφυλαχτεί.

Αντικείμενα έπεφταν βροχή και ένα βρήκε τον νεαρό Παναγιώτη Μαυροθαλλασσίτη, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει….

Στα αποδυτήρια, οι παίκτες καταγγέλλουν πως κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά πετώντας ξερόχορτα που πρόλαβαν και απομάκρυναν οι Πατρινοί αθλητές!

Αστυνομία βέβαια δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια στο γήπεδο, ενώ όταν στο ημίχρονο η Παναχαϊκή ζήτησε να κληθεί για την σωματική τους ακεραιότητα, τους απάντησαν ότι αν έρχονταν θα «εξαγρίωναν τον κόσμο».

Σχόλια