Αθλητισμός

Ανακοίνωση από την "Θύρα 4"

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ από την "Θύρα 4" εξέδωσαν ανακοίνωση, εκφράζοντας την στήριξή τους στον Μάνθο Πουλινάκη και καλώντας όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα να βοηθήσουν εμπράκτως ενώ καλούν σε παραιτήσεις όσους δημιουργούν προβλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "Θύρας 4":

"Το φετινό πρωτάθλημα (ο ΘΕΟΣ να το κάνει) επιτέλους τελείωσε! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ η ομάδα μας σώθηκε και του χρόνου θα παίξει ξανά στη σουπερκλίκα! Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί πόλεμο από θεούς κ δαίμονες, παρόλα αυτά δεν κώλωσε, δεν μάσησε, συνεχίζει... Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν κάποιοι ως ''σωτήρες'' και το μόνο που κατάφεραν ήταν να την χρεώσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Σε αντίθεση με την χρονιά που πέρασε απ' ότι φαίνεται και από την γραπτή δήλωση και τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας Μάνθος Πουλινάκης, τα οικονομικά προβλήματα έχουν αρχίσει να περιορίζονται σημαντικά και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει από αμαρτίες του παρελθόντος και ανθρώπους που συνεχίζουν να ζητάνε χρήματα από την ομάδα μας… Όταν είσαι άντρας δεν μπορείς να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου… Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που τον αμφισβητήσαμε και προς τιμήν του μας διέψευσε και μας απέδειξε ότι δεν είναι ίσα και όμοια με τους προκατόχους του!!

Για τη νέα χρονιά θέλουμε να φέρουμε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα (παίχτες, φίλαθλους, παράγοντες) προ των ευθυνών τους... Κύριοι, η ομάδα μας χρειάζεται όλους, να στηρίζουμε και να βοηθάμε εμπράκτως και όχι στα λόγια, κάθε θετική κίνηση που γίνεται!! Όποιος παίχτης δε μπορεί να δώσει την ψυχή του για τη φανέλα, ας αποχωρήσει ΤΩΡΑ... Όποιος φίλαθλος δε μπορεί να καταλάβει ότι ο Ο.Φ.Η δεν είναι μια απλή ομάδα, ας κάτσει σπίτι του… Όποιος παράγοντας ΝΟΜΙΖΕΙ ότι μπορεί να κάνει τον κουμανταδόρο, επειδή τον έχει τοποθετήσει κάποιος εκεί και συνεχίζει να σπέρνει την διχόνοια μέσα στην ομάδα, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα χρόνια τώρα, ας παραιτηθεί και από την ΠΑΕ και από τον Ερασιτέχνη… Τελειώνοντας, θα σας πούμε απλά απλά: Η ομάδα έχει πρόεδρο και δεν χρειάζεται!! Έχουμε περάσει ''πολεμικά καλοκαίρια'' και ξέρουμε… Θέλετε άλλο ένα κύριοι; Εδώ είμαστε… ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!! Γι' αυτό ξα σας…

ΘΥΡΑ 4"

Σχόλια