default-image

Με Χιτσκοκικό φινάλε στον τελικό η Μπορούσια

Ποδόσφαιρο
Με Χιτσκοκικό φινάλε στον τελικό η Μπορούσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγγιξε την μεγάλη ανατροπή η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, όμως άργησε να δείξει το καλό της πρόσωπο και το πλήρωσε μένοντας στο 2-0 στον επαναληπτικό κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για 83 ολόκληρα λεπτά η γερμανική ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο και έδειχνε ότι θα έφτανε σε μία άνετη πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ του Μπενζεμά στο 83ο λεπτό, ωστόσο, άλλαξε άρδην το σκηνικό.

Η Μπορούσια έδειξε να τα έχει χαμένα και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ράμος διπλασίασε τα τέρματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία χρειαζόταν ένα ακόμη για να βρεθεί στον τελικό του Λονδίνου.

Δεν κατάφερε να το πετύχει, ωστόσο, αποχαιρετώντας το θεσμό έστω με ψηλά το κεφάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεβαντόφσκι είναι δοκάρι στο 50', όπου θα μπορούσε να είχε "καθαρίσει" το ματς για την ομάδα του από πολύ νωρίτερα.  

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Κοεντράο (57' Κακά), Ράμος, Βαράν, Τσάμπι Αλόνσο (67' Κεντίρα), Μόντριτς, Οζίλ, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ιγκουαϊν (57' Μπενζεμά).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Μπέντερ (90'+1' Σαντάνα), Γκουντογκάν, Μπλαστσικόφσκι, Ρόις, Γκέτσε (14' Γκροσκρόιτς), Λεβαντόφσκι (87' Κελ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News