Αθλητισμός

Οριστικά τέλος ο Κουφός από τον ΑΓΟΡ

Τη λύση της συνεργασίας τους με τον Στέργιο Κουφό αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΓΟΡ. Οι παράγοντες της ομάδας θεωρούν ότι είναι καλύτερο η ομάδα να συνεχίσει χωρίς τον αθηναίο τεχνικό, με τον οποίο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση αύριο προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Στέργιο Κουφός δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο και για να απομακρυνθεί θα πρέπει να αποζημιωθεί με ένα αξιοσέβαστο ποσό. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξει διαπραγμάτευση γι' αυτό το ποσό.

Να υπενθυμίσουμε ότι αφορμή αποτέλεσε η απρόσμενη ήττα του ΑΓΟΡ από τον ουραγό Πανελευσινιακό την περασμένη Κυριακή.

Πρόσθεση της διοίκησης είναι στον πάγκο της ομάδας να παραμείνει ο Θανάσης Γιαπλές ως το  τέλος της σεζόν μαζί με τον Σταύρο Μυκονιάτη. Κανείς, ωστόσο, δε γνωρίζει εάν ο πρώτος θα δεχτεί να παραμείνει στο σύλλογο καθώς ο Κουφός ήταν αυτός που τον είχε φέρει εξ αρχής στο Ρέθυμνο.

Στα αγωνιστικά, τώρα, η ομάδα προπονήθηκε κανονικά σήμερα υπό τις οδηγίες του Θανάση Γιαπλέ και του Σταύρου Μυκονιάτη, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Κόλιμον που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τίθεται στη διάθεση του προπονητικού τιμ (όποιο κι αν είναι αυτό) στο σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Σχόλια