default-image

Πεδουλάκης: "Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου"

Μπάσκετ
Πεδουλάκης: "Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά θα δώσει το παρών ο Λάσμε στο αυριανό (22:00) παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ανατολού Εφές για την 9η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Αυτό τουλάχιστον προανήγγειλε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το αυριανό ματς, ενώ αναφέρθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους αδελφούς Αγγελόπουλου, αλλά φυσικά και στο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Αρχικά για τον Λάσμε τόνισε: "Είναι σκληρό καρύδι. Αντέχει τον πόνο"...  Όσο για το κάλεσμα του προέδρου της ΚΑΕ τόνισε:

"Είναι πολύ θετικό αυτό που έγινε. Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα καλό είναι να υπάρχει κάτι που ενώνει τους Έλληνες, αν υπάρχει μόνο ένας δεν είναι καλό, καλό είναι να υπάρχουν και οι δύο μεγάλοι", ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟ.

"Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έχει κάνει μία πολύ αξιόλογη πορεία. Της αρέσει να τρέχει, αγαπάει το γρήγορο ματς", υποστήριξε για το αυριανό παιχνίδι και συνέχισε:

"Διαθέτει παίκτες, όπως ο Φάρμαρ και ο Ερντέν, οι οποίοι είναι πολύ καθοριστικοί για τον τρόπο που αγωνίζεται. Είναι μία δομημένη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας με τον κόσμο που θα βρίσκεται εδώ ελπίζουμε να μας δώσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση".

Για τον τραυματισμό του Λάσμε υποστήριξε:

"Ο Λάσμε θα είναι μαζί μας γιατί είναι σκληρό καρύδι και αντέχει τον πόνο. Έπαθε ένα διάστρεμμα, αλλά θα προπονηθεί και θα κάνει σουτάκια. Είναι ένας κομβικός παίκτης για εμάς, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είχαμε και μία ατυχία με τον Ξανθόπουλο. Στον πρώτο γύρο ήμασταν σε μία περίοδος που οι παίκτες δεν ήξεραν πώς να κινηθούν μέσα στο παρκέ" και κατέληξε επισημαίνοντας τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

"Ο Γκιστ και ο Καπόνο δεν είχαν προλάβει να μπουν στο παιχνίδι, ο Σόφο μόλις είχε γυρίσει από τραυματισμό και δεν είχε ανάσες και ήμασταν και χωρίς τον Διαμαντίδη. Πλέον έχουμε ανέβει επίπεδο, αλλά και η Εφές έχει το βάθος και μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες. Ο Βούγιασιτς δεν θα παίξει. Έχουμε ανέβει αρκετά και εμείς, η διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς θα είναι πώς θα είμαστε καλύτεροι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News