default-image

Χατζηνικολάου: "Αν είμαι το πρόβλημα εγώ φεύγω"

Ποδόσφαιρο
Χατζηνικολάου: "Αν είμαι το πρόβλημα εγώ φεύγω"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φανερά εκνευρισμένος και προβληματισμένος γι τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του εμφανίστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την Παναχαϊκή.

Το σημαντικότερο για τον τεχνικό του Ηρακλή είναι ότι άπαντες "πυροβολούν" τους ποδοσφαιριστές, παρά την προσπάθεια που κάνουν, ενώ τόνισε ότι αν ο ίδιος είναι το πρόβλημα, τότε θα αποχωρήσει.

"Παρόλο που περιμένατε να μας δείτε ευχαριστημένους για τη νίκη, είμαστε πάρα πολύ προβληματισμένοι και ο λόγος είναι ότι η ομάδα φαίνεται πως και αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά έχει προβλήματα. Πρέπει να λυθούν γρήγορα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε θέσεις και κάναμε νίκες να μην το πάρουμε πάνω μας. Τα προβλήματα παραμένουν. Να αναφέρω ένα παράδειγμα. Έχει 15-20 ημέρες που πέρασαν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και το γήπεδο σήμερα ήταν χειρότερο από τότε. Δεν είναι δυνατό να είσαι Ηρακλής και να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει κάτι να γίνει", ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια ο Χατζηνικολάου πρόσθεσε: "Σας τα λέω τώρα που είμαστε καλά και ψηλά. Δεν είναι δυνατό να υπάρχει τόσο αρνητισμός στην ομάδα. Τι θέλουν κάποιοι; Δεν θέλουν να ανέβει η ομάδα; Υπάρχει υπερβολικός αρνητισμός. Θα υπάρχει και κούραση, θα υπάρξει και λάθος. Όλοι "πυροβολούν" τους παίκτες. Eμείς, εσείς (σ.σ.: οι δημοσιογράφοι), ο κόσμος. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα τα παιδιά θέλουν τη βοήθεια. Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω σήμερα. Το είπα, για να προχωρήσει η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και ενότητα. Θέλουμε ηρεμία. Και γκολ θα χάσουμε και λάθος πάσα θα κάνουμε. Σε οκτώ ημέρες θα δώσουμε τρία παιχνίδια και πήγαμε στην Αθήνα με το λεωφορείο!".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News