default-image

"Αγκάλιασε" την πρόκριση ο Ολυμπιακός-Ένταση με Τζιμπούρ

Ποδόσφαιρο
"Αγκάλιασε" την πρόκριση ο Ολυμπιακός-Ένταση με Τζιμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός έκανε το σημαντικότερο «βήμα» για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού στο πρώτο ματς της φάσης των «8» επιβλήθηκε μέσα στα Γιάννινα 0-1 του ΠΑΣ και ο επαναληπτικός μοιάζει ν' αποκτάει τυπικό χαρακτήρα.

Στο… βούρκο των «Ζωσιμάδων» οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν στο 53', με τους ηττημένους, βέβαια, να διαμαρτύρονται πως δεν υπήρχε παράβαση. Οι Πειραιώτες, πάντως, είχαν και δοκάρι στο 81' με τον Τζιμπούρ.

Κάθε ομάδα ζήτησε από ένα πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι στο 23' σε μαρκάρισμα του Λίλα στον Μανιάτη, και οι γηπεδούχοι στο 47' σε μαρκάρισμα του Χολέμπας στον Γεωργίου. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, ο κ. Τοπούζης είπε «παίζετε».

Με τη λήξη της συνάντησης δημιουργήθηκε ένταση, καθώς φίλοι των γηπεδούχων κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ένας εξ' αυτών ήρθε σε… απόσταση αναπνοής με τον Τζιμπούρ, ο οποίος εξοργίστηκε και τον κλώτσησε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπαμπανιώτης, Αυγενικού (81' Ιωάννου), Λίλα, Ρουμπουκάλο, Κεϊτά (70' Ιλιτς), Μιχαήλ, Ντάσιος, Μπέριος, Γεωργίου (54' Ντε Βινσέντι), Βίλα, Τζημόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν (82' Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (66' Σιόβας), Μήτρογλου (75' Τζιμπούρ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News