default-image

Βήμα για ημιτελικά ο Πανθρακικός

Ποδόσφαιρο
Βήμα για ημιτελικά ο Πανθρακικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Πανθρακικός, που επικράτησε με 1-0 της Βέροιας εκτός έδρας. Το... χρυσό γκολ για την ομάδα του Δερμιτζάκη πέτυχε ο Μίνγκας, στο 22'. Στις 13/3 ο επαναληπτικός της Κομοτηνής.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να... ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο και να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν στο 22' να ανοίξουν το σκορ, στην πρώτη καλή φάση του αγώνα! Μετά από κάθετη πάσα του Μουνάφο, ο Μίνγκας πέρασε τον Καντιμοίρη και σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τον Πανθρακικό.

Στην συνέχεια, η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ του Μίνγκα, ωστόσο η ομάδα του Δερμιτζάκη είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ ήταν και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Παρά τις προσπάθειες της Βέροιας στην συνέχεια, ο Πανθρακικός κράτησε το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος και πήρε μία νίκη, που του δίνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μπερτέν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης (62' Γκιγιέρμο), Μοκάκε (62' Κόστλι), Ιωάννου (68' Ολαϊτάν).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Μελίσσης, Καστελάν, Κοντογουλίδης (68' Τζανής), Μίνγκας (80' Παπαδόπουλος), Ντιόγκο, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης (59' Λουσέρο), Σερφά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News