default-image

"Νίκη στην Αθήνα για τα αβαντάζ"

Μπάσκετ
"Νίκη στην Αθήνα για τα αβαντάζ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τη νίκη θα ταξιδέψει η Ανατολού Εφές στην Αθήνα, όπως επισήμανε ο προπονητής της Οκτάι Μαχμούτι καθώς θέλει να αποκτήσει αβαντάζ για την πρόκριση στα play offs αλλά και για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον Ε' όμιλο του Top16 της Euroleague.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Τούρκου προπονητή που τόνισε:

"Τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλό μπάσκετ και μαχόμαστε στο παρκέ. Αποτέλεσμα αυτού είναι η πρώτη θέση στον όμιλό μας. Όμως, μαζί με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχουμε ακόμα έξι ματς να δώσουμε, αυτό σημαίνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν νικήσουμε στην Αθήνα, θα έχουμε ένα μεγάλο αβαντάζ. Θέλουμε να γυρίσουμε πίσω με τη νίκη και για να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου και για να προκριθούμε στα play offs".

Από την πλευρά των παικτών της Εφές, ο γκαρντ της ομάδας, Τζαμόν Λούκας, σχολίασε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα και αγωνίζεται στην έδρα της. Θα γίνει μεγάλη μάχη στο παρκέ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σκοπός μας είναι να παραμείνουμε πρώτοι στον όμιλο και να προκριθούμε στα play offs έχοντας την καλύτερη θέση στο γκρουπ. Σύμφωνα με αυτόν τον στόχο, συγκεντρωνόμαστε για τη νίκη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News