default-image

Ανω - κάτω η ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Ανω - κάτω η ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισοδιακή ήταν η προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Εβαλντ Λίνεν να έχει... θερμό τετ α τετ με τους Μπουγαϊδη και Κατίδη. Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε ενοχλημένος από την κλήση του σε "άτυπη" απολογία από την διοίκηση με αφορμή την επίσκεψη των δυο παικτών στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Οι δηλώσεις του Λίνεν μετά το ματς με τον Πλατανιά, με τις οποίες ο ίδιος έριχνε ευθύνες σε Μπουγαϊδη και Κατίδη έγιναν θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Η συνάντηση του ατζέντη των δύο παικτών, Θ. Καρασαββίδη με τον Δημητρέλο ενόχλησε τον Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος γνωρίζει πως στη διοίκηση της ομάδας υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Ο γερμανός τεχνικός έδειξε τη δυσαρέσκειά του αυτή και στους δύο παίκτες, οι οποίοι αντέδρασαν και οι τόνοι ανέβηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο Λίνεν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αντιδρούν. Μάλιστα, οι φωνές υψώθηκαν αρκετά, με τους υπόλοιπους παίκτες να παρακολουθούν αμέτοχοι την κατάσταση.

Μικροπαρεξήγηση δημιουργήθηκε επίσης ανάμεσα στον Κολιάδη και στον Μητρόπουλο.

Με λίγα λόγια, η κατάσταση στην ΑΕΚ, λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου καλή και τα αποδυτήρια μυρίζουν... μπαρούτι, ενώ βαρύ είναι το κλίμα και για τον Λίνεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News