default-image

Περιμένει τον Σο και Φιγκερόα ο Φάμπρι

Ποδόσφαιρο
Περιμένει τον Σο και Φιγκερόα ο Φάμπρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σημερινή προπόνηση περιμένει την επιστροφή του Χαμπίμπ Σο, ο Φάμπρι ενώ την ίδια ώρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξετάζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αργεντινός φορ έτσι ώστε να γνωρίζει αν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι ενοχλήσεις που είχε στο αριστερό γόνατο ο Χαμπίμπ Σο μετά το ματς με τον ΟΦΗ τον κράτησαν εκτός προπόνησης τις δυο τελευταίες ημέρες, όμως, ο Σενεγαλέζος μέσος δείχνει να είναι καλύτερα και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να προετοιμαστεί μαζί με τους συμπαίκτες του για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πέρα από τα καλά νέα που περιμένει από το μέτωπο του Σο, ο Φάμπρι περιμένει και τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός φορ δείχνει ανεβασμένος και σε καλή κατάσταση, χωρίς όμως να είναι 100% έτοιμος να μπει και να παίξει. Όχι τουλάχιστον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο «Λούτσο», βέβαια, δείχνει αρκετά καλά στις προπονήσεις, έχει βρει πατήματα και κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες και δεδομένα αυτό θα συμβεί στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News